top of page

Colourful
Pride

colorful pride_RH_edited.jpg

Colourful Pride Nederland zet zich in voor de LHBTIQ+ community, met name voor de gemarginaliseerde groepen in de LHBTIQ+ community, hun families en supporters. Door middel van sportieve weerbaarheid trainingen, empowerment activiteiten en feestelijke evenementen zorgt Colourful Pride voor empowerment, verbinding en zichtbaarheid voor en in de LHBTIQ+ BIPOC-gemeenschap.

Colourful Pride Nederland organiseert verschillende workshops, activiteiten en (feestelijke) evenementen op gebied van kunst, cultuur, muziek en sport die gericht zijn op empowerment, verbinding en zichtbaarheid voor de LHBTIQ+ BIPOC community.

 

Directeur Sherryl Netteb zet zich sinds 2010 in voor de BIPOC LHBTIQ+ community. Als diversiteit adviseur, evenementen organisator en internationale dj, creëert Sherryl Netteb met liefde zichtbaarheid en een safer space voor en in de community samen met een super team. Daarnaast mobiliseert Colourful Pride met online en offline evenementen, facebook en whatsapp groepen de community. Hierdoor is Colourful Pride in directe contact met de community.

bottom of page