Agenda


september

House of HIV

Trans United Europe x Transketeers

De verhalen achter 40 jaar gemeenschapsinitiatieven

 

Met deze tentoonstelling trekken we als het ware het gordijn weg van deze rijke geschiedenis over vier decennia (over)leven in een epidemie en blikken vooruit op het einde van aids.

 

De tentoonstelling vindt plaats op 8 locaties in Amsterdam: OBA Centraal (inclusief de Black Queer Archiveroom), HIV Vereniging, PIC, Mainline, Tetterode, Trans United, het Stoperaplein en het Stadhuis.

 

De Transketeers maakten de video's voor het PIC en Trans United.

 

De toegang is gratis en donaties zijn welkom.
 

19 augustus - 9 september
Voor locaties zie: www.houseofhiv.nl

 

17
september
Fite Qlub

Fite Qlub nodigt je uit voor het jaarlijkse festival, boordevol stomende, sexy, queer en trans BIPOC-gecentreerde & CISMAN FREE BRAVE SPACE!

Het thema van dit jaar is:


"DIY - with others" - bouwen aan een kinky wereld samen met de focus op toegankelijkheid.


We willen graag een wereld bouwen waarin iedereen, ongeacht je capaciteiten, de mogelijkheid krijgt om te groeien, te ontdekken, te spelen en toegang te hebben tot de knik- en BDSM-wereld. We willen alle deelnemers vragen om hun vaardigheden naar het festival te brengen, zodat we een nieuwe en toegankelijke kinky wereld kunnen bouwen.

Geliefde gemeenschap, laten we samenkomen om een ​​nieuwe wereld te bouwen, met zorg, groei, speelsheid, saamhorigheid, voor elkaar, en gezamenlijk vreugde vinden in onze diepste, donkerste genoegens.

Klaarkomen voor filmvertoning, discussies en workshops over spel, seks, bondage, sensualiteit, seksualiteit, instemming en meer. Laten we ons lichaam en ziel voeden en decoreren met heerlijk eten van Papaya Kuir Cooking Crew.


DIY With Other door vaardigheden, wijsheid en kennis te delen. Kom klaar en laten we een platform creëren voor de gemeenschap, ongeacht je capaciteiten. Of je nu een kink OG bent of nieuwsgierig om je wereld van plezier uit te breiden in een veilige, ondersteunende gemeenschap, sluit je bij ons aan voor

~DIY met anderen: Samen een kinky wereld bouwen ~
- €12,50 voor een hele dag sensueel plezier (contant aan de deur)

* 17 SEPTEMBER 2022 *
* 11:00 - 22:00 uur *
* LOMBOKSTRAAT 40, Amsterdam *
* Tickets aan de deur - Alleen contant *
* Vluchtelingen/ongedocumenteerden: gratis toegang*

HUISREGELS:
- NEE BETEKENT NEE! Periode. Verdere gedragscodes en bewustwording rond toestemming zullen gedurende de dag in verschillende formaten worden gecommuniceerd.
- We tolereren geen enkele vorm van racisme, seksisme, homofobie, transfobie & vetfobie!!!
- Er zal een bewustwordingsteam aanwezig zijn om uw veiligheid te waarborgen. Aarzel niet om hen op elk moment en in elke omstandigheid te benaderen.
- Nog een laatste keer voor de mensen achterin: dit festival is CIS MAN-FREE! Wij vragen u dit te respecteren en niet onuitgenodigd te verschijnen als u zich identificeert als cis man

 

iedere
donderdag
Colourful Pride

The Fight Qlub - Queer Kickboxing

Elke donderdagavond werken aan je weerbaarheid van 19.00 uur tot 20.00 uur in de van Hogendorphal in Amsterdam.

 

Ervaren trainers: Sherryl Netteb, Joraima Tromp & Abdi.

 

Locatie / van Hogendorphal, Amsterdam West

iedere
vrijdag
Trans United Europe

Trans Cafe in de community

Elke vrijdag van 12.00 tot 19.00 ben je welkom in het T-huis voor inloop.

 

Locatie / T-Huis - check website for location

elke
maand
Trans United Europe

TransZwemmen

Kom lekker zwemmen in een veilige afgesloten omgeving op elke tweede maandag van de maand, om 13:00u. Alleen voor transgender en/of non-binaire personen.

Locatie / wordt doorgegeven na aanmelding